agenda bosbaden / shinrin-yoku

AGENDA WORKSHOPS BOSBADEN / SHINRIN-YOKU DIE FOREST BATHING NEDERLAND ORGANISEERT

In deze agenda vind je een overzicht van de workshops die Forest Bathing Nederland de komende weken organiseert.

We doen dat op bijzondere plekken in Nederland. In de omgeving van Amsterdam, Breda, Nijmegen, in de duinen van Noord-Holland, en op de Veluwe.

 

Natuur die je zintuigen prikkelt

 

We organiseren onze workshops bosbaden / shinrin-yoku in mooie afwisselende landschappen die je zinnen prikkelen. In gebieden die nog niet overlopen zijn. En voor de liefhebbers die vaker met ons meegaan, creëren we een gevarieerd aanbod.

 

Blijf op de hoogte

 

Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten, dan kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan 8 à 10 keer per jaar onze nieuwsbrief. Met naast onze agenda inspirerende en relevante informatie over bosbaden en verwante thema's.

Vanwege de aangescherpte Coronamaatregelen zijn alle geplande Bosbaden t/m 2 Maart geannuleerd. Wij verwachten dat daarna bosbaden met groepjes van 4 deelnemers weer mogelijk zal zijn.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku - Forest Bathing Nederland

KENNEMERDUINEN

Vrijdag 5 Maart, 2021 van 13.00 tot 15.30

Laat je meenemen door Forest Bathing Nederland gids Martin Thomas. Ontdek wat Bosbaden juist nu voor je gezondheid en gevoel van welzijn kan betekenen. 

Martin nodigt je uit om te vertragen, en al je zintuigen te openen voor de prachtige natuur van de Kennemerduinen. Hij is een gecertificeerde gids die al jaren in de Kennemerduinen komt en heel vertrouwd is in dit bijzondere Nederlandse landschap.

Je gaat op een nieuwe manier de natuur en haar heilzame werking ervaren. En in de ontspanning die volgt, kom je meer tot jezelf.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku - Forest Bathing Nederland

GAASPERPARK, AMSTERDAM

Zondag 7 Maart, 2021 van 10.00 tot 12.30

Ervaar wat een workshop Bosbaden juist nu voor je kan betekenen en dompel je onder in de atmosfeer van dit bijzondere park aan de rand van Amsterdam.

Forest Bathing Nederland gids Martin Thomas nodigt je op deze zondagmorgen uit voor een ontspannende bosbad wandeling waarin je alles even los kunt laten. Om de heilzame werking van de natuur te ervaren en tot jezelf te komen.

Martin is een gecertificeerde gids met veel ervaring. Hij zal je op verassende manieren de natuur opnieuw laten ervaren.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku - Forest Bathing Nederland

AMSTERDAMSE BOS

Zaterdag 20 Maart, 2021 van 10.00 tot 12.30

Ervaar wat Bosbaden juist nu voor je kan betekenen. Hoe het is om je open te stellen voor de weldadige invloed van de natuur. In een van de mooiste delen van het Amsterdamse Bos.

Forest Bathing Nederland gids Martin Thomas nodigt je aan het einde van de week uit voor een ontspannende bosbad wandeling waarin je alles even los kunt laten. Om tot jezelf te komen en daarna fris en ontspannen optimaal van het weekend te genieten.

Martin is een gecertificeerde gids met veel ervaring die al jaren woont en werkt in Amsterdam en het Amsterdamse Bos goed kent.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku - Forest Bathing Nederland

HATERTSE VENNEN, NIJMEGEN

Zaterdag 27 Maart, 2021 van 10.00 tot 12.30

In deze spannende tijd laat Forest Bathing Nederland je ervaren welke positieve effecten Bosbaden kan hebben op je gezondheid en gevoel van welzijn.

In deze workshop Bosbaden kun je alles even loslaten, tot rust komen, en je verbinden met de omringende natuur. De schitterende natuur van de Hatertse Vennen is daarvoor een prachtige locatie.

Je wordt begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids die je de natuur op een verrassende manier opnieuw laat ervaren. En na afloop ga je opgefrist en ontspannen het weekend in.

error: Content is protected !!