agenda bosbaden / shinrin-yoku

AGENDA WORKSHOPS BOSBADEN / SHINRIN-YOKU DIE FOREST BATHING NEDERLAND ORGANISEERT

In deze agenda vind je een overzicht van de workshops die Forest Bathing Nederland de komende weken organiseert.

We doen dat op bijzondere plekken in Nederland. In de omgeving van Amsterdam, Breda, Nijmegen, in de duinen van Noord-Holland, en op de Veluwe.

 

Workshop op maat

Zie je in ons aanbod geen datum die in jouw agenda past en ben je met een groepje van minimaal 6 deelnemers, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we dan vaak een workshop organiseren op een dag die voor jouw groep wel past.

 

Natuur die je zintuigen prikkelt

We organiseren onze workshops bosbaden / shinrin-yoku in mooie afwisselende landschappen die je zinnen prikkelen. In gebieden die nog niet overlopen zijn. En voor de liefhebbers die vaker met ons meegaan, creëren we een gevarieerd aanbod.

 

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten, dan kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan 6 keer per jaar onze nieuwsbrief. Met naast onze agenda inspirerende en relevante informatie over bosbaden en verwante thema's.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

GAASPERPARK, AMSTERDAM

Zaterdag 6 Augustus, 10.00 - 12.30

Dompel je onder in de atmosfeer van dit bijzondere park aan de rand van Amsterdam. Ontdek wat een workshop Bosbaden met je doet en voel de diepe ontspanning en heilzame werking. Martin Thomas, een gecertificeerde gids, laat je de natuur op verrassende manieren ervaren.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

KENNEMERDUINEN + STRAND, OVERVEEN

Zaterdag 13 Augustus, 19.00 - 22.00

Gecertificeerde gids Martin Thomas laat je graag ontdekken wat Bosbaden voor jouw gevoel van welzijn kan betekenen. Het landschap van de Kennemerduinen is daarvoor een perfecte plek. Het laatste half uur brengen we door op het strand bij zonsondergang. Je komt tot jezelf en gaat diep ontspannen het weekend in.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

NATUURPARK WOLFSLAAR, BREDA

Zaterdag 27 Augusts, 14.00 - 16.30

De omgeving van Breda heeft aan natuur heel wat te bieden. Natuurpark Wolfslaar is een mooi landgoed waar we graag Bosbaden. Een heerlijke plek om aan den lijve te ervaren wat een Bosbad wandeling met je kan doen. Martin Thomas, geboren Bredanaar en gecertificeerde gids neemt je mee.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

WATERLEIDINGDUINEN, VOGELENZANG

Zondag 28 Augustus, 10.00 - 13.00 

Ontdek de natuur en jezelf opnieuw, ontspan en kom tot jezelf. Laat je meenemen door gecertificeerde gids Martin Thomas. Hij nodigt je uit je met al je zintuigen te openen voor dit prachtige landschap. Zo ontdek je wat Bosbaden voor jouw gezondheid en gevoel van welzijn kan betekenen.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

SINT JANSBERG, PLASMOLEN BIJ NIJMEGEN

Zondag 18 September, 13.00 - 15.30

In de bosrijke omgeving van Nijmegen gaan wij graag Bosbaden. En de Sint Jansberg bij Plasmolen is een van onze favorieten. Een prachtige locatie om de heilzame en verfrissende werking van een bosbad aan den lijve te ervaren. Je wordt begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

AMSTERDAMSE BOS ZUID, AMSTELVEEN

Zaterdag 24 September, 10.00 - 12.30

Forest Bathing Nederland gids Martin Thomas nodigt je uit om na een week hard werken alles even los te laten. Om op verrassende manieren de heilzame werking van de natuur te ervaren. En daarna ontspannen het weekend in te stappen. Martin is een gecertificeerde gids die woont en werkt in Amsterdam.

Scroll naar top