agenda bosbaden / shinrin-yoku

AGENDA WORKSHOPS BOSBADEN / SHINRIN-YOKU DIE FOREST BATHING NEDERLAND ORGANISEERT

In deze agenda vind je een overzicht van de workshops die Forest Bathing Nederland de komende weken organiseert.

We doen dat op bijzondere plekken in Nederland. In de omgeving van Amsterdam, Breda, Nijmegen, in de duinen van Noord-Holland, en op de Veluwe.

 

Natuur die je zintuigen prikkelt

We organiseren onze workshops bosbaden / shinrin-yoku in mooie afwisselende landschappen die je zinnen prikkelen. In gebieden die nog niet overlopen zijn. En voor de liefhebbers die vaker met ons meegaan, creëren we een gevarieerd aanbod.

 

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten, dan kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan 10 keer per jaar onze nieuwsbrief. Met naast onze agenda inspirerende en relevante informatie over bosbaden en verwante thema's.

We kunnen weer bosbaden met kleine groepjes. En met de lente in het land en het koele, zonnige weer is het in 1 woord - Heerlijk!

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

GAASPERPARK, AMSTERDAM

Zaterdag 15 Mei, 09.00 - 11.30

Het is lente! Dompel je onder in de atmosfeer van dit bijzondere park aan de rand van Amsterdam. Ontdek wat een workshop Bosbaden met je doet en voel de diepe ontspanning en heilzame werking. Martin Thomas, een gecertificeerde gids, laat je de natuur op verrassende manieren ervaren.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

HATERTSE VENNEN, NIJMEGEN

Zaterag 22 Mei, 09.00 - 11.30

In deze workshop ga je ervaren welke positieve effecten Bosbaden heeft op je gezondheid en gevoel van welzijn. Via al je zintuigen ga je je verbinden met de prachtige natuur van de Hatertse Vennen. En gaat de ontspanning en heilzame werking daarvan ervaren. Je wordt daarin begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

WATERLEIDINGDUINEN, VOGELENZANG

Zaterdag 29 Mei, 9.30 - 12.30

Ontdek de natuur en jezelf opnieuw, ontspan en kom tot jezelf. Laat je meenemen door gecertificeerde gids Martin Thomas. Hij nodigt je uit je met al je zintuigen te openen voor dit prachtige landschap. Zo ontdek je wat Bosbaden voor jouw gezondheid en gevoel van welzijn kan betekenen.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

KENNEMERDUINEN + STRAND

Vrijdag 4 juni, 19.00 - 22.00

Gecertificeerde gids Martin Thomas laat je graag ontdekken wat Bosbaden voor jouw gevoel van welzijn kan betekenen. Het landschap van de Kennemerduinen is daarvoor een perfecte plek. En het laatste half uur brengen door op het strand bij zonsondergang. Je komt tot jezelf en gaat diep ontspannen het weekend in.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

AMSTERDAMSE BOS

Zondag 6 juni, 09.00 - 11.30

Ga met ons mee en ontdek hoe je door Bosbaden de natuur dieper en intenser gaat ervaren. En welke postitieve effecten dat heeft op jouw gezondheid en gevoel van welzijn. Je leert te vertragen en je te openen voor de vitale energie en schoonheid van de natuur en ervaart een diepe ontspanning.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

SINT JANSBERG, PLASMOLEN

Datum nog niet bekend

In de bosrijke omgeving van Nijmegen gaan wij graag Bosbaden. En de Sint Jansberg bij Plasmolen is een van onze favorieten. Een prachtige locatie om de heilzame en verfrissende werking van een bosbad aan den lijve te ervaren. Je wordt daarin begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

STRIJBEEKSE HEIDE

Datum nog niet bekend

De omgeving van Breda heeft aan natuur heel wat te bieden. Een karakteristiek landschap waar we graag Bosbaden is de Strijbeekse Heide. Een fantastische plek om aan den lijve te ervaren wat een Bosbad wandeling met je kan doen. Martin Thomas, geboren Bredanaar en gecertificeerde gids neemt je mee.

error: Content is protected !!
Scroll naar top