AGENDA bosbaden / shinrin-yoku

AGENDA WORKSHOPS BOSBADEN / SHINRIN-YOKU DIE FOREST BATHING NEDERLAND ORGANISEERT

In deze agenda vind je een overzicht van de workshops bosbaden die Forest Bathing Nederland de komende weken organiseert. We doen dat op bijzondere plekken in Nederland. In de omgeving van Amsterdam, Breda, Nijmegen, in de duinen van Noord-Holland, en op de Veluwe.

Natuur die je zintuigen prikkelt

We organiseren onze workshops bosbaden / shinrin-yoku in mooie afwisselende landschappen die je zinnen prikkelen. In gebieden die nog niet overlopen zijn. En voor de liefhebbers die vaker met ons meegaan, creëren we een gevarieerd aanbod.

Workshop op maat

Zie je in ons aanbod geen datum die in jouw agenda past en ben je met een groepje van minimaal 6 deelnemers, neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we dan vaak een workshop organiseren op een dag die voor jouw groep wel past. En wil je een privé workshop voor jezelf of samen met een vriend of vriendin, ook dat kan.

Gereduceerde prijzen

Wij vinden het belangrijk dat onze workshops voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. In de volgende gevallen geven we daarom substantiële kortingen. Wil je van een van deze mogelijkheden gebruik maken, neem dan contact met ons op.

  • Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan geven we je op de prijs van een reguliere workshop € 13,50 korting.

  • Met de 4-seizoenenkaart kun je gedurende 1 jaar 4x deelnemen en daarmee bespaar je € 30,-. Deze kaart is persoonsgebonden.

  • Met de strippenkaart kun je over een periode van 2 jaar 4x deelnemen. Deze kaart is niet persoonsgebonden en je kunt bijv. ook 2x met 2 personen deelnemen. Je bespaart hiermee € 20,-.

  • En wil je met een groep van minimaal 4 personen aan een workshop deelnemen dan krijg je p.p. € 5,- korting.

Blijf op de hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van onze activiteiten, dan kun je je hier aanmelden. Je ontvangt dan 5 keer per jaar onze nieuwsbrief. Met naast onze agenda inspirerende en relevante informatie over bosbaden en verwante thema's.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

AMSTERDAMSE BOS, AMSTELVEEN

Zaterdag 6 Juli 10.30 - 13.00

Ga met ons mee en ontdek hoe je door Bosbaden de natuur dieper en intenser gaat ervaren. En welke postitieve effecten dat heeft op je gevoel van welzijn. Je leert je met al je zintuigen te openen voor de vitale energie en frisse schoonheid van de natuur. Je wordt begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

VROEGE VOGELBOS, ALMERE

Zondag 7 Juli, 10.30 - 13.00

Gecertificeerde gids Martin Thomas laat je graag ontdekken wat Bosbaden voor jouw gevoel van welzijn kan betekenen. Het Vroege Vogelbos is een mooie plek om je op nieuwe manieren met de natuur te verbinden. Na alle drukte van ons dagelijkse leven kom je tot jezelf en kunt opgefrist en ontspannen genieten van het weekend.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

EDESE BOS, EDE

Zaterdag 13 Juli, 10.30 - 13.00

Ervaar hoe het is om je besognes even te laten voor wat ze zijn en door bosbaden de weldadige invloed van de natuur aan den lijve te ervaren. Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring neemt je mee. Hij begeleid je om te vertragen, stil te staan stil, en je zintuigen te openen voor de schoonheid, stilte, en frisheid van de natuur.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

SINT JANSBERG, PLASMOLEN BIJ NIJMEGEN

Zondag 14 Juli, 10.30 - 13.00

In de bosrijke omgeving van Nijmegen gaan wij graag Bosbaden. En de Sint Jansberg bij Plasmolen is een van onze favorieten. Een prachtige locatie om de heilzame en verfrissende werking van een bosbad aan den lijve te ervaren. Je wordt begeleid door Martin Thomas, een gecertificeerde gids met veel ervaring.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

NATUURPARK WOLFSLAAR, BREDA

Zondag 28 Juli, 10.30 - 13.00

De omgeving van Breda heeft aan natuur heel wat te bieden. Natuurpark Wolfslaar is een prachtig plek om aan den lijve te ervaren wat een Bosbad wandeling met je kan doen. Martin Thomas, geboren Bredanaar en gecertificeerde gids neemt je mee. Je gaat de natuur opnieuw ontdekken en het weldadige effect daarvan ervaren.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

KENNEMERDUINEN + STRAND

Zaterdag 3 Augustus, 18.45 - 21.45

Martin is een gecertificeerde gids die al jaren in de Kennemerduinen komt. Hij nodigt je uit om je met al je zintuigen te openen voor dit prachtige landschap. En de natuur op een nieuwe manier te gaan ervaren. Het laatste half uur brengen door op het strand bij zonsondergang. Je komt tot jezelf en gaat na afloop diep ontspannen het weekend in.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

THEMADAG 'NATUURLIJK ZIJN' - WATERLEIDINGDUINEN, DE ZILK

Zaterdag 17 Augustus, 10.00 - 17.00

Ondersteund door aandachtsoefeningen en de pure eenvoud en schoonheid van het duinlandschap, onderzoeken we onze relatie tot de natuur. Een groot deel van deze workshop zullen we doorbrengen in stilte, samen en alleen. Tekenen, het maken van een mandala of het schrijven van een gedicht zijn mogelijkheden om dat proces te ondersteunen en zichtbaar te maken. En natuurlijk komen we een aantal keren samen om ervaringen en inzichten te delen. Je wordt op deze speciale dag begeleid door Martin Thomas. Naast gecertificeerd bosbadgids heeft hij veel ervaring met meditatieve oefeningen die onze zinnen verzetten en openen.

Workshop Bosbaden / Shinrin-Yoku / Forest Bathing

WATERLEIDINGDUINEN, VOGELENZANG

Zaterdag 7 September, 10.30 - 13.00

Ontdek de natuur en jezelf opnieuw, ontspan en kom tot jezelf. Laat je meenemen door gecertificeerde gids Martin Thomas. Hij nodigt je uit je met al je zintuigen te openen voor dit prachtige landschap. Zo ervaar je aan den lijve wat Bosbaden voor jouw gezondheid en gevoel van welzijn kan betekenen.

error: Content is protected !!
Scroll naar boven